Potvrdenie o tom, čo sa dobrovoľníctvom naučíš

Dobrovoľníctvom venuješ časť svojho voľného času, vedomostí a schopností a za to môžeš získať osobnostný a profesionálny rast, pocit zadosťučinenia, niekedy nové kontakty, priateľstvá a hlavne nové skúsenosti. Na Slovensku si všetky zručnosti, ktoré nadobudneš cez dobrovoľníctvo môžeš nechať potvrdiť cez túto stránku.

Zisti viac

Ako to funguje

Potvrdenie môžeš získať, ako si sa za posledných 12 mesiacov dokázateľne venoval alebo venovala aspoň 40 hodín dobrovoľníctvu. Po prihlásení sa na stránke nachádza formulár, ktorý si prejdeš so svojím koordinátorom alebo koordinátorkou. Do formuláru zaznamenáš svoje zručnosti, ktoré si získal alebo získala dobrovoľníctvom. Zaznamenávaš aj zručnosti, ktoré si si dobrovoľníctvom rozvinul či rozvinula. 

Zisti viac

Ako využiť potvrdenie

Certifikát, ktorý následne získaš si môžeš priložiť k životopisu a skúsenosti, ktoré cez dobrovoľníctvo nadobudneš môžeš uviesť v životopise, priamo medzi pracovnými alebo dobrovoľníckymi skúsenosťami. To ocení tvoj budúci zamestnávateľ alebo tvoja škola. Potvrdenie zároveň slúži ako hodnotenie tvojej dobrovoľníckej činnosti.

Zisti viac